S nástupem podzimu šéfkuchař EFI Hostince, Mgr. Jan Malinka, přišel s novým jídelníčkem, který svým hostům nabízí již od 1.9.2021. Některá jídla z původního lístku zůstala (jako např. tatarák, pečené koleno, svíčková na smetaně a podobné stálice), ale vlivem změny ročního období jsme přidali nová jídla, která naši hosté jistě přivítají.
Zeptali jsme se přímo šéfkuchaře, co ho k tvorbě nové podoby jídelního lístku inspirovalo:
„Jídelní lístek jsem chystal pro přelom léto/podzim, který patří k mé nejoblíbenější sezoně, co se vaření týče. Začíná růst zemitá zelenina, začínají se vařit těžší jídla, vyladěné omáčky atd.
Inspiroval jsem se hlavně sezónností potravin. Hlavní apel byl na českou a rakouskou kuchyni v modernější podobě, než té klasické, a navíc připravujeme speciální nabídky z mas, které se již moc nevyskytují.“
Věříme, že se nové menu setká s ohlasem a budeme se těšit na Vaši návštěvu v našem EFI Hostinci, který je součástí brněnského EFI SPA Hotelu**** Superior.
[foogallery id="9306"]